Een reisverzekering afsluiten doet u omdat u zorgeloos op vakantie wilt. Zonder u zorgen te hoeven maken over de financiële gevolgen van materiële schade en letselschade die u tijdens uw reis kunt oplopen. Ook biedt de reisverzekeraar hulp in het buitenland en zorgt hij er zo nodig voor dat u terug wordt gebracht naar huis.

Bagage
Verlies, diefstal of beschadigen van uw bagage is vaak het eerste waar u aan denkt bij het afsluiten van een reisverzekering. Wij Nederlanders nemen namelijk steeds vaker kostbare foto- en videoapparatuur mee op vakantie. Maar denk daarbij vooral ook aan uw smartphone, laptop en tablet. Het verlies van uw iPad is toch een behoorlijk grote financiële tegenvaller.

Medische kosten
De belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten is de hoogte van de medische kosten in het buitenland. Hoewel iedere Nederlander een ziektekostenverzekering heeft, gelden er in het buitenland vele beperkingen. Zijn de kosten van medische hulp in het buitenland hoger dan in Nederland, dan kan er een hoge rekening worden nagezonden.

Repatriëring
Als een vakantieganger ernstig ziek wordt of gewond raakt bij een ongeluk is repatriëring alleen mogelijk als de persoon mag worden vervoerd. Soms is normaal vervoer niet mogelijk. In zulke gevallen wordt de terugreis naar Nederland door ons gecoördineerd en zorgen we dat ok de reisgenoten veilig naar huis kunnen.
lees meer

Meer informatie

Neem contact op met de specialist voor meer informatie

tropisch strand
boogjes poort

Kortlopende reisverzekering
U kunt eenvoudig een reisverzekering en een annuleringsverzekering afsluiten direct na het boeken van uw reis. Dat kan voordelig en is snel geregeld. Zelfs wanneer u dit in alle hectiek bent vergeten en u bent al onderweg, dan is dit voor ons geen probleem. Eén telefoontje naar ons is voldoende om het goed voor u te regelen.

Doorlopende reisverzekering
Gaat u wat vaker per jaar op vakantie of zo nu en dan eens een weekendje weg? Dan is het makkelijker en voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. U hoeft dan niet bij iedere stedentrip stil te staan bij uw verzekering.

Basisdekking:
•    bagage
•    ongevallen
•    persoonlijke hulpverlening en repatriëring

Deze dekking kunt u uitbreiden met:
•    medische kosten
•    winter- en onderwatersport
•    hulpverlening vervoer
•    aanvullende dekking voor fiets of sportuitrusting
•    doorlopende annuleringsvezekering

Neem nu contact op voor meer informatie!