Geen concessies

Ik ben zeer content met de gemaakte keuze; niet alleen omwille van het op maat gesneden product, maar ook omdat het volledige proces nauwkeurig werd begeleid en er geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit van de hypotheek. Hierbij werden cruciale beslissingen altijd besproken, waarbij inzicht werd verschaft in de materie, zodat gefundeerde beslissingen konden worden genomen.

(meer…)

G. Hengstman

Fijn

Van Erven heeft alles heel goed voor ons behandeld. Het is heel fijn dat hun alles voor jou regelen.

Dhr. Boomkamp

Bemiddeling

Bieden vlotte en deskundige afhandeling en ondersteunen zonodig de klant bij indieningen. Zonodig bemiddeling tussen maatschappij en client.

Dhr. Hengstman

Zeer deskundig advies

Ik ben ondernemer dus een hypotheek heeft altijd wat voeten in aarde. Verschillende aanbieders hebben we kritisch doorgenomen en voor ons de beste partij gevonden. Geen poespas gewoon een helder verhaal, iets waar ik erg tevreden over was.

Dhr. Mollink

Hulp

Laagdrempelig, makkelijk bereikbaar, snelle hulp en goede service. Snelle afhandeling.

Dhr. Kuscu

Pensioenvraagstuk

Van Erven kan snel schakelen binnen de complexe materie en komt gevraagd en ongevraagd met advies. Zonder dat daar direct een prijskaartje aanhangt.

(meer…)

Richard Mijnheer – 3T, Enschede

Al jaren klant

Vriendelijke medewerkers, snelle reactie en goede service! Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld, al jaren klant en blijf dit ook op deze manier!!

Michel Kuijpers

Weekend

Bij Van Erven staan ze ook in het weekend voor je klaar.

(meer…)

RFA Hengelo
Philip Rolefes – RFA Hengelo

Vriendelijk

Van Erven heeft een goed concept. Vriendelijke mensen die je goed te woord staan en een zeer snelle afhandeling van lopende zaken.

Ten Hove

Gedreven

Hans van Erven is ultiem gedreven en betrokken bij ons als klant. Hij luistert naar je en komt daarna met een goede oplossing.

(meer…)

Luuk IJland – ExplainiT

Verlicht

Van Erven heeft mijn leven een stukje verlicht door mee te denken hoe het mogelijk is om een huis te kopen.

Ronald Bal

Snel

Zeer deskundig! Snel en duidelijk antwoord op gestelde vragen. Regelen van nieuwe verzekeringen uitstekend en snel reactie.

Familie Geerdinck

Toppers

Het was voor jou een lastige klus maar wat hebben we het met z’n alleen goed gedaan. Altijd een luisterend oor. Advies met zoveel extra’s. Jullie zijn toppers. Linda, ontzettend bedankt voor je hulp en steun.

Susan ten Heggeler

Vertrouwen

Prima service en persoonlijke benadering geeft vertrouwen in de dienst die je afneemt.

De heer Kamphuis

Prettig

Zoals altijd zijn we erg goed geholpen door Van Erven. Ze zijn erg betrokken met de client en de persoonlijke afwikkeling laat een prettig gevoel achter.

Jeffrey Zomer

Groots

Op elk moment een persoonlijke benadering. Op elk moment een goed advies. Van Erven is een kantoor dat niet alleen groots is in woorden, maar ook in daden; Een erg betrouwbare verzekeraar.

Dhr. Hummelink

Correct

Zeer netjes en correct geholpen. Alle vragen werden goed behandeld.

Dhr. Brands

Geen voet tussen de deur

Hans van Erven is geen doorsnee verzekeringsman. Geen voet tussen de deur om een polis te verkopen. Hij laat je nooit iets afsluiten wat je niet nodig hebt.

(meer…)

Martin Teiwes – Taxi Teiwes, Hengelo

Denkt mee

Van Erven denkt met ons mee. Regelmatig komt hij controleren of er nog zaken gewijzigd moeten worden. Hierdoor zijn we optimaal, maar toch voordelig verzekerd.

(meer…)

Alex Issa – Crown Food XL

Deskundig

Complimenten voor de klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid!  (Geholpen door mevr. Voets)

Hummelink

Vertrouwen

Wij hebben verstand van drukwerk. Niet van verzekeringen. Voor ons draait het dus om vertrouwen. Dat heeft Hans van Erven in al die jaren wel verdiend.

(meer…)

Chantal Knoef – Drukkerij Knoef, Borne

Service

Altijd goede service en snelle afhandeling van zaken.

Mevr. Timmerman-Voets

Zeldzaam

Van Erven levert maatwerk vanuit een oprechte betrokkenheid, die je bij weinig andere financieel adviseurs ziet.

Hans van den Boomen

Toegankelijk

Van Erven is een overzichtelijk, klantvriendelijk en vooral toegankelijk bedrijf. Er is aandacht voor persoonlijke omstandigheden die van groot belang zijn voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek en het afsluiten van diverse verzekeringen. De advisering geschiedt op basis van veel kennis en kundigheid.

(meer…)

Leo en Aniek

Mooie aanbeveling door M. Voortman op Independer.

M. Voortman